Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

23 Comments

Reply Frank Swafford
8:47 PM on December 25, 2013 
Good Day,

I have reviewed the pictures of your Siberians. You have wonderful Siberians that illustrate fantastic head, body, type and coat! Any person would be proud to own a Siberian from you cattery.

Best regards,
Frank Swafford
Broken Arrow, Oklahoma
USA
Reply Nils-Eric Skog
8:02 PM on May 20, 2013 
Hej, vill veta lite mera om Din Dinah, född 25/2 2011 är till för avel i sommar. Jag är osäker att det blir rätt, men jag hoppas att detta är en hane. Min hona är en Grand Int. Champion på Västeråsutställningen den 4/5 i år och även blev NOM på söndagen. Min "Zezzan" är en fertil hona på 2,5 år (2010-11-02), och behöver en viril hane nu. Med de rätta linjerna enligt några utställningsbekanta som fanns i Örnsköldsvik senaste helgen. Det sade mina domare att hon behöver nu, så hon kan växa på sig propotionellt med hela kroppen. Kan vi ha kontakt fram-över om det är OK? Skall nu till Skellefteå 15-16/juni och sedan till Polarkattens utställning i Löding för utl. cert. hoppas vi. Tar en liten kort semester och hoppas på god utveckling.
Reply Bente Andreassen
6:25 PM on January 21, 2013 
Blir ikke lei av og se di flotte Sibirkattene... Gleder med til neste kull;)
Reply Martha
6:15 PM on October 28, 2012 
Så mange flotte katter!!! Mangler ord...
Mvh Martha
Reply Carina
12:59 AM on July 25, 2012 
Hejsan! Vet inte hur jag kom in här men Såååå......fina katter du har....mycket iponerad. Verkligen fina!!! Lycka Till Med dina fina katter. Ha en riktigt fin Dag & Tack för titten // Kram Carina www.welsh.shagya.dinstudio.se
Reply Madde
12:15 PM on July 7, 2012 
Hej!! Var inne och ittat igen på alla fina katter och vill bara passa på och önska en trevlig sommar!

kram Madde
Reply Mona Rolid
10:07 AM on May 19, 2012 
Hei,
Jeg skal flytte til Surnadal denne sommeren og pusse opp et gammelt hus og ønsker kontakt med dyrekjære mennesker. Har ei Rottweiler tispe på 1 år og en kastrert hankatt (huskatt) Har veldig lyst å skaffe meg Sibirkatt med tid og stunder og tror jeg kan lære mye av deg ang. avl og mye mer
Reply Marita Tynes
7:11 AM on January 6, 2012 
Jeg er egentlig ikke noen katteperson, er oppvokst med hund og har tre puddler, men den første katten på siden for våre katter er noe av det nydeligste jeg har sett :) fantastisk flott :) har innerst inne litt lyst på katt, hadde katt da jeg var yngre, men ble desverre påkjørt da vi har en hovedveg rett nedenfor huset, men siden min mann er allergisk har det ikke blitt så veldig aktuelt. Men så fikk jeg høre om sibirkatt og at den er allergi vennlig :D er dette en katt som vil kunne gå sammen med hunder? Er ikke aktuelt akkurat nå, men om noen år tror jeg vi sikkert kommer til å skaffe en liten pusekatt....min(vår) datter elsker nemlig katter ;) og da må vi jo selvsagt ha en allergivennlig en :)
Reply Petra Varga
3:54 AM on July 31, 2011 
Tack, för titten på alla dina vackra bilder. Vilka fina katter och vilken duktig fotograf!

/Petra
Reply Madde
6:53 AM on August 30, 2010 
Hej!!
Hoppas att allt är bra och längtar till nästa gång vi ses :) och det är snart!!
kram